Schoonmaak na een verbouwing

Ontzorgen door te doen!

Schoonmaak na een verbouwing

Onze bouw en opleveringsdiensten worden onderverdeeld in twee verschillende diensten. Op deze pagina vindt u de bouw en opleveringsschoonmaak, wat over het algemeen wordt gebruikt voor een schoonmaak na verbouwing. Naast schoonmaak na verbouwing hebben wij ook nog de dienst “frisse start” dit is een andere vorm van opleveringschoonmaak, wat meer kan worden gezien als een supergrondige schoonmaak van een bedrijfspand. Deze dienst wordt meer gebruikt als er bijvoorbeeld nieuwe huurders in een pand komen, of als gaat verhuizen van, of naar een nieuw pand. Het is natuurlijk allebei een vorm van opleveringschoonmaak.

Het verschil zit in de aard van de dienst. De bouw en opleveringschoonmaak focust zich dus op schoonmaak na verbouwing, wat vaak wat industrieel georiënteerde schoonmaak is.

De “frisse start” schoonmaak gaat dus meer over het grondig reinigen van een pand voor een oplevering voor bijvoorbeeld nieuwe huurders. Bij deze dienst, bouw en opleveringsschoonmaak, worden er zoals eerder vermeld, puinresten weggehaald zoals kitresten en cementsluier. Dit is bij onze andere variant van opleveringschoonmaak vaak niet het geval.

Contact