Bouw en opleveringsschoonmaak

Ontzorgen door te doen!

Bouw en opeleveringschoonmaak

Na de bouw of verbouwing van een pand, blijft er vaak veel puin achter. Ook na het opruimen van dit puin, is het vaak nog vies en niet makkelijk schoon te krijgen. Met onze bouw en opleveringschoonmaak dienst zorgen wij dat uw net verbouwde pand bezemschoon is, en klaar om te gebruiken zonder dat uw personeel in een pand aan het werk is gevuld met allerlei bouwafval.

De opleveringsschoonmaak van Aiss Cleaning Services is een dienst die specifiek kan worden afgenomen voor het bezemschoon maken van vastgoed. Een gebouw reinigen kan verschillende redenen als oorzaak hebben. Wat de reden ook is, bij Aiss Cleaning Services bent u aan het juiste adres voor alle bouw en opleveringschoonmaak.

Wat valt er onder bouw en opleveringschoonmaak?

Bouwvuil is altijd aanwezig na een verbouwing, renovatie of bij de oplevering van nieuwbouwprojecten. Om een nieuwbouw of een gerenoveerd pand schoon op te leveren kunnen wij als volgt te werk gaan:

Wij ontdoen bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen in uw gebouw van cementsluier en kitresten zodat uw sanitaire voorzieningen er na een verbouwing schitterend uitzien. Ook stenen vloeren kunnen wij vrijmaken van cementsluier. Onder onze bouw en opleveringschoonmaak vallen ook het schrapen van muren en het bezemschoon maken van panden. Glazenwassen en zemen, omlijstingen reinigen van deuren, plinten, etc. Zelfs voor het verwijderen van stickers en lijm en/of verfresten kunt u bij ons terecht. Uiteraard doen wij nog veel meer in betrekking tot een schoonmaak na verbouwing. Als u een vraag heeft over wat hier nog meer onder valt, neem gerust even contact op met ons, en dan kunnen wij kijken welke vorm van bouw en opleveringschoonmaak voor u relevant is!

Contact